Brand predstavlja jedinstven spoj neizostavne udobnosti, sportske elegancije i visoke kvalitete. Svaki model izrađen je od najkvalitetnijih pomno biranih prirodnih materijala, ručno je obrađen, vodeći pritom računa o svim i najmanjim detaljima. Upravo to izdvaja POPU od svih ostalih sličnih sandala i čini ih posebnima.

POVIJEST BRANDA

Brand je osnovan od strane dvojice braće u sunčanoj Španjolskoj 2015 godine. Nakon 25 godina rada u proizvodnji „menorquinasa“ odlučili su osnovati vlastiti brand POPA. Inspirirani istovremeno visokim modnim trendovima, street style-om te tradicijom menorquinasa, otkrili su novi svijet mogućnosti, kreirajući modernu kolekciju zadržavši pritom tradicionalni način izrade sandala. 

Menorquinas sandale, karakteristične po svom specifičnom šavu i remenu oko zgloba, svoje korijene vuku s prekrasnog malog sredozmnog otoka Menorce. Tamo su nastale prve sandale ovoga tipa da bi domaćem stanovništvu omogućile što lakši i jednostavniji rad u poljoprivredi. Odlikuju se čvrstoćom i fleksibilnošću što je slučaj i današnje proizvodnje. Dizajn i korištenje od tada su evoluirali,  ali izvorne odlike menorquinas sandala su ostale sačuvane.

KATY PERRY & MILEY CYRUS

U vrlo kratkom vremenu njihovu ideju je prepoznao gotovo cijeli svijet! Stoga ne čudi što su ubrzo u suradnji s modnom dizajnericom Mariom Escote koja odjeva slavne osobe poput Katy Perry i Miley Cyrus kreirali ekskluzivnu kolekciju, inspiriranu pop artom koju karakteriziraju prepoznatljive vesele mašnice koje su ovosezonski must have.

Naručite svoje Menorquinas POPA sandale već danas.

POGLEDAJ PONUDU